All About Balance

All About Balance

Behandelingen

Behandelingen

Bij All About Balance bieden we diverse behandelingen. Alle behandelingen worden aangepast op uw wensen en behoeften. Tijdens de behandeling maken we gebruik van producten van Phyto5. Heeft u vragen over een behandeling? U kunt altijd contact opnemen.

Gezichtsbehandelingen

Basic Balance voor hem & haar
65
Huidanalyse, warme compres-doeken, scrub of peeling, onzuiverheden verwijderen, massage met plantaardige etherische olie en een gezichtsmasker.
Exclusieve Balance
85
Huidanalyse, warme compres-doeken, scrub of peeling, onzuiverheden verwijderen, massage met plantaardige etherische olie, lymfe drainage, een gezichtsmasker en PHYTO5 dag- of nachtcrème.
Intro Balance
65
Huidanalyse, (diepte)reiniging, mini massage en masker.
GRATIS gezichtscrème
Acne behandeling
55
Huidanalyse, reiniging, dieptereiniging / peeling / lysing, onzuiverheden verwijderen, masker, crème acide en een beschermende dagcrème

Behandelingen voor het gezicht en het lichaam

Antistress Balance
105
Exclusief Balance gezichtsbehandeling, energetische rugmassage met olie en lymfedrainage van de rug.
Wellness Balance
125
Antistress Balance behandeling, rugpakking klei of scrub, hand-, voet- en hand- en voetpakking.
Beauty & Emotion Balance
135
Wellness Balance behandeling, voetenbad, geur- en kleurharmonie en Drainage-, Chroma-, en Biostimulatietechnieken
Rug Balance
65
Warmte compressen, Energetische rug massage met olie, lymfe drainage en pakking of scrub.
Zwangerschap Balance
75
Basic Balance behandeling, hand- en voetmassage en hand- en voetpakking.
Spa Manicure Balance
45
Verzorgend handbad, verzorging nagelriemen, nagels vijlen, handmassage, handpakking en basis nagellak.

Wax behandelingen

Bovenlip en kin
24,50
€22 i.c.m. een gezichtsbehandeling
Bovenlip of kin
17
€12,50 i.c.m. een gezichtsbehandeling
Onder- of bovenbenen
37
Oksels
20
Onder- en bovenbenen
62
Combinatieprijs
Bikinilijn
20
Rug
39

Wimpers en wenkbrauwen

Wimpers
17
€12,50 i.c.m. gezichtsbehandeling
Epileren
17
€12,50 inclusief gezichtsbehandeling
Wenkbrauwen
14,50
€10,- i.c.m. gezichtsbehandeling
Wimpers en wenkbrauwen
25,50
€21 i.c.m. gezichtsbehandeling

Skincare bij Kanker

Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt. Dit geldt zeker ook als je ziek bent.De medische behandelingen die je ondergaat hebben vaak effect op de totale conditie van je huid. Juist dan is het extra fijn om jezelf te verwennen met een milde duurzame gezichtsbehandeling.
Bij All About Balance ben je niet alleen een kankerpatiënt; je bent een vrouw met behoefte aan een huidverbeterende gezichtsbehandeling. Een behandeling met extra aandacht en ontspanning. Schoonheidsspecialiste Margot heeft zich via vakorganisatie ANBOS geschoold in niet medische- huidverzorging bij kankerpatiënten. Zij heeft contact met deskundigen, zoals een oncoloog, dermatoloog en huidspecialist om u zo de beste behandeling te bieden. Heeft u vragen over de behandeling? Neem contact op.

Skincare Balance bij Kanker
90
Huidanalyse, warme compresdoeken, milde- en diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, masker en handmassage en pakking.

Bij verhindering graag tijdig uw afspraak annuleren (48 uur). Zo voorkomt u dat de gereserveerde tijd in rekening wordt gebracht.

Specifieke behandelingen

Laser ontharen (Lightsheer Diodelaser)

De Lightsheer Diodelaser zorgt voor permanente ontharing. Het laserlicht zorgt ervoor dat het pigment in het haar absorbeert en zet het licht om in warmte waarmee de haarwortel definitief wordt vernietigd.

De voordelen van Lightsheer Diodelaser:

  1. Definitief van je ongewenste haargroei af
  2. Geschikt voor alle huidtype (ook donkere huid)
  3. Snelle behandeling

Het aantal behandelingen is lastig op voorhand vast te stellen, want dit hangt af van de groeifases, de hoeveelheid haar en hormonen. Het gemiddelde aantal behandelingen is 5. Tussen de behandelingen zit 4 tot 8 weken. Dit is afhankelijk van het lichaamsdeel.  De prijslijst per behandeling vind je hier.

Elektrisch ontharen

Bij elektrisch ontharen worden de haren stuk voor stuk met een naald en elektrische stroom verwijderd. Bij All About Balance hebben we hier twee methodes voor, namelijk: Dhiatermie en de Blendmethode. Wij adviseren je graag welke behandeling voor jou het meest geschikt is.

De voordelen van elektrisch ontharen:

  1. We kunnen heel gericht behandelen
  2. Ook behandeling mogelijk bij grijze haren en dunne haren
  3. Je kunt na twee dagen al de zon in

De prijzen en de duur voor elektrisch ontharen hangen af van het te behandelen gebied. Wil je meer informatie? Neem contact op.

Camouflage therapie

Met camouflage therapie kunt u verschillende huidaandoeningen minder zichtbaar maken. Hierbij kunt u denken aan kleurverschillen op uw huid corrigeren of zelfs het verwijderen van pigmentvlekken en roodheden. Bij schoonheidssalon All About Balance bieden wij verschillende behandelingen om het gewenste resultaat te bereiken. Onder behandelingen kunt u denken aan bijvoorbeeld een voor u geschikte peeling. Hierbij maken wij geen gebruik van make-up.
Na het uitvoeren van een huidanalyse, uw wensen en een behandelplan kunnen wij een indicatie geven van de mogelijke resultaten.

 

Bij ons is het mogelijk om vanuit uw zorgverzekering permanente ontharing en acne behandelingen vergoed te krijgen.